Fiske og Skaldyrsfad

Minimum 2 personer

Kogte jomfruhummerkogte krabbeklør
Pilselv rose rejer
New Zealandske grønne muslinger
Hjemmelavet tuntatar 
Lækker fiskesalat
Østers
Varmrøget laks
Div. tilbehør

375,- pr. person

Forretter
forretter serveres med hjemmebagt brød og rørt smør
Allergener spørg personalet

Carpaccio af røget Kammuslinger

Ærtecreme, friske urter og pastinakchips

115,-

                  Krydret Tuntatar 

Rødbede aioli, toppede med chips

135,-

Hovedretter
Allergener spørg personalet

Skindstegt Kulmule 

Sæsonens grønt, kartofler og kaperssauce

219,-

Lynstegt Tun

Serveres med asiatisk inspireret perlebyg risotto, med champignon, sugarsnaps

289,-

Dampede Pighvar

Grøntsagspurè , syltet havtorn, sæsonens grønt 

hertil safran/hvidvins sauce

275,-

Klassisk Wienerschnitzel

serveres m. dreng, ærter, brasede kartofler
og skysauce

229,-

Grambogård Ribeye 

250G

Kartoffelmos, champion sauce, grønsager 

289,-

Cheeseburger

Jalm&B burgerbolle med Grambogård kød, 

hjemmelavet basilikumsmayo, 

hjemmelavet løgmarmalade, double cheddarost,  

serves med pomfritter, hjemmelavet aioli

159,-

veganer og vegetar

Perlebyg Risotto

serveres m. bøgehatte

hertil sæsonsgrønt 

165,-


TIL DE YNGSTE UNDER 12 ÅR

Spørg tjeneren  

  

Dessert

Ostetallerken 3 slags

Serveres m. hjemmelavet syltetøj, oliven og knækbrød

115.-

Æbletrifli

Serveres med makroner og let pisket flødeskum, saltristede mandler.


105,-

Créme brûlée

Med lakrids
serveres med Mango/Passionsfrugt parfait

135,-


Der tages forbehold for prisændinger