Nytårs menu 31/12-24 fra Restaurant Sommer’s!
I år præsenterer vi et fantastisk skaldyrsfad, der byder på lækre retter som:
• Friske østers • 1/2 hummer per person • Jomfruhummer • Laksetartar • Skaldyrssalat • Roserejer • Røget new zealandske muslinger • Varmrøget laks • Hjemmelavet brød med hjemmelavet aioli Til dessert har vi forkælet jer med en klassisk, hjemmelavet tiramisu. Pris: 499 kr. pr. Person Tilkøb: Champagne Jean Plener, Cuvée Grand Cru Bouzy Classique pris 350kr Eller Henri Giraud, Champagne – Esprit Nature – G pris 450kr Bemærk: husk bestille i god tid, det er kun takeaway den 31/12-24 afhentes senest kl. 12. Bestil på tlf. 28 14 20 40. Vi glæder os til at være en del af jeres nytårsaften! Bedste hilsner Sommer’sJulefrokost
Kolde retter
-
• Karrysild
• Stegte sild
• Marineret sild
• Fiskefilet med citron og remoulade
• Æg og rejer
• Hønsesalat med bacon
• Koldrøget laks med rævesauce
Varme retter
-
• Leverpostej med svampe og bacon
• Frikadeller
• Tarteletter med høns i asparges
• Medister
• Ribbenssteg med rødkål
• Æbleflæsk
Dessert
-
• Ris à la mande med kirsebærsauce
Tilbehør
-
• Lyst brød
• Rugbrød
• Smør
• Fedt
📍 Sommer’s, Havnepladsen 10, Præstø
-
Prisen er 269 pr. person
Maden SKAL afhentes hos Sommer’s på Havnepladsen 10 i Præstø.