Nytårs menu 31/12-24 fra Restaurant Sommer’s!

I år præsenterer vi et fantastisk skaldyrsfad, der byder på lækre retter som:

• Friske østers • 1/2 hummer per person • Jomfruhummer • Laksetartar • Skaldyrssalat • Roserejer • Røget new zealandske muslinger • Varmrøget laks • Hjemmelavet brød med hjemmelavet aioli Til dessert har vi forkælet jer med en klassisk, hjemmelavet tiramisu. Pris:  499 kr. pr. Person Tilkøb: Champagne Jean Plener, Cuvée Grand Cru Bouzy Classique pris 350kr Eller Henri Giraud, Champagne – Esprit Nature – G pris 450kr Bemærk: husk bestille i god tid, det er kun takeaway den 31/12-24 afhentes senest kl. 12. Bestil på tlf. 28 14 20 40.  Vi glæder os til at være en del af jeres nytårsaften! Bedste hilsner Sommer’s

Julefrokost

Kolde retter

  • • Karrysild
    • Stegte sild
    • Marineret sild
    • Fiskefilet med citron og remoulade
    • Æg og rejer
    • Hønsesalat med bacon
    • Koldrøget laks med rævesauce

Varme retter

  • • Leverpostej med svampe og bacon
    • Frikadeller
    • Tarteletter med høns i asparges
    • Medister
    • Ribbenssteg med rødkål
    • Æbleflæsk

Dessert

  • • Ris à la mande med kirsebærsauce

Tilbehør

  • • Lyst brød
    • Rugbrød
    • Smør
    • Fedt

📍 Sommer’s, Havnepladsen 10, Præstø

  • Prisen er 269 pr. person

    Maden SKAL afhentes hos Sommer’s på Havnepladsen 10 i Præstø.